foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

TÁMASSZ FEL AZ ÉLETRESzellemileg halottak voltunk a bűneink miatt és azért, mert a régi emberi természet uralkodott rajtunk.
Isten azonban életre keltett Krisztussal, miután meg- bocsátotta minden bűnünket. Adóslevelünket, amely felsorolta bűneinket és vétkeinket, amiket Isten ellen követtünk el, eltette az útból, odaszegezvén a keresztfára. Lefegyverezte a szellemi világ fejedelmeit és uralkodóit, Krisztus keresztje által megfosztotta hatalmuktól, és diadalmenetében felvonultatta őket, mint győztes hadvezér a foglyait. Kol. 2:13-15 alapján

Mit kell most tennem, kérdezed. Annyit kell tenned, hogy elfogadod Krisztus megváltását (a szabadulást a rabságból), és megcselekszed a beszédeit.
Ez ingyenjegyet és útmutatást ad neked a menny felé vezető úthoz, sőt... védve leszel Isten szellemi ellenségeitől is (de állandó harcban lesz részed).
Mi a válaszod?