foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Keresztény Divat Magazin
Cucurikoo

 

Üdvözölünk egy olyan világban, ahol a hit és a divat találkozik. Sokféle ruházatot tervezünk (MI), amelyek átlépik a stílusok határait, és ösztönzik a kreativitást. Tervezeteink széles skáláját kínáljuk, a ruháktól és öltözékeken keresztül a teljes testet befedő ruhákig, köpenyekig, és tunikákig is. Arra invitálunk, hogy inspirációt találj tervezeteinkben, és csatlakozz hozzánk a hittel átitatott divat szépségének létrehozásában.
Manapság a világban olyan szellemiség uralkodik, ami levetkőzteti a lányokat, mi pedig elegáns és modern ruhákba öltöztetjük őket, ahol nőiességük is erősen hangsúlyozva van.

 

Egy olyan korszakban, ahol a társadalmi normák hatására a divattrendek vannak előtérbe helyezve a belső szépség helyett, mi szilárdan hiszünk abban, hogy van egy jobb út. Küldetésünk értékekben gyökerezik, melyek tervezéseinket és alkotásainkat irányítják. Mint divattervezők, arra törekszünk, hogy a nőket felöltöztessük olyan elegáns és modern ruhákba, melyek többet tesznek, mint pusztán a testet eltakarják, vagyis hangsúlyozzák a nőiesség lényegét.

Filozófiánk egyszerű: a ruha mesét mesélhet, és a te öltözéked felfedheti a benned rejlő szépséget és karaktert. Minden ruha, amit létrehozunk, az egy kijelentés lehet, egy tanúsítvány a sajátos személyiségedről, értékeidről és hitedről. Ez egy kifejezése a hitnek és az egyediségednek.
Hisszük a szerénységben anélkül, hogy feláldoznánk a stílust, az eleganciát a divattal ötvözve, és minden nő belső szépségét kiemelve. Terveink tükrözik elkötelezettségünket olyan ruházatok tervezése iránt, ami nemcsak takar, de bemutatja az igazi, Isten által adott nőiesség esszenciáját.

 

A Cucurikoo Magazin a Pinterest-en is látható.