foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Kereső

MAGYARORSZÁG GÁZNAGYHATALOM?

Már az 1960-as évek óta közismert volt, hogy Makó mellett nagy földgázmező található.
Hátránya, hogy a gázlerakódás mélysége körülbelül 6000 méter. Az 1980-as évek végén a Világbank finanszírozott egy mélyfúrási programot Magyarországon, az amerikai geológiai hatóság vezetésével.Makó több mint 600 milliárd köbméter feltárható földgázkinccsel rendelkezik. Későbbi becslések már közel 1550 milliárd köbméter földgázkincset prog- nosztizáltak. 2009-ben a Makói-árokban a Makó M–7 kút számított Magyar- ország addigi legmélyebb fúrásának, 6085 méteres talpmélységgel. A fúrás a kristályos aljzat kőzeteiben állt meg. 2010 februárjában mind az ExxonMobil, mind a MOL feladta a kutatást a potenciális kitermelés magas fajlagos költségére hivatkozva. A Falcon Oil & Gas mindezek ellenére hisz a hosszú távon gondolkodás extraprofit ígéretében, folytatja az egyelőre veszteséges palagázkutatást, melyhez szívesen látná vállalkozótársul a magyar államot. (Wikipédia: Makói gázmező)

Ez a kanadai cég - nem tudni hogyan és mennyiért - kizárólagos jogot kapott 40 évre a magyar államtól a gázkutatásra (2005-ben), és ami elképesztő, a gáz kitermelésére és eladására is. A magyar állam szerényen csak 12 százalék bányajáradékot kér cserébe, vagyis oda adta a Falcon Oil-nak e páratlanul értékes gázkincs 88 százalékát.
Ebből a gázkincsből az utolsó fillérig ki le- hetne fizetni a teljes magyar államadósságot, ami egyúttal a magyar gazda- ság elképesztő felerősödését eredményezné, és a gazdaságot serkentő intéz- kedéseket lehetne indítani. Felfoghatatlanul sok pénz, ami a jelek szerint majdnem mind más nemzetek jólétét fogja gyarapítani, hacsak nem össze- fogunk, és imádkozunk az Úrhoz, hogy megőrizhessük azt az örökséget, amit mint nemzet kaptunk. Az övé legyen minden dicsőség!
Grafikák

AZ ÚR SZOLGÁJA

AZ ÚR SZOLGÁJA   
Nem hátrálunk [ ... ]

Tovább...
MEGTARTATOL...

MEGTARTATOL...
Mert ha a te száddal [ ... ]

Tovább...
SENKI NE MARADJON A SÖTÉTSÉGBEN...

SENKI NE MARADJON A SÖTÉTSÉGBEN, [ ... ]

Tovább...
JÉZUS az én váram, pajzsom, és kősziklám.

JÉZUS az én váram, pajzsom, és [ ... ]

Tovább...
HA  A MENNYBE KERÜLÖK

HA  A MENNYBE KERÜLÖK.... nem [ ... ]

Tovább...
Íme, Isten hajléka az emberek között! Velük fog lakni és ŐK az Ő népe lesznek, és maga az Isten lesz velük.

Íme, Isten hajléka az emberek [ ... ]

Tovább...
Eljegyeztelek titeket egy férfiúnak, hogy mint szeplőtlen szűzet állítsalak a Krisztus elé

Eljegyeztelek titeket egy férfiúnak, [ ... ]

Tovább...
A sötétség szünni kezd, és már fénylik az igazi világosság.

A sötétség szünni kezd,
és [ ... ]

Tovább...
Nem azt kérem, hogy vedd ki őket e világból...

Nem azt kérem,
hogy vedd ki őket [ ... ]

Tovább...