foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Társadalom
Chicago: Amerika Rejtett Háborúja

Chicago: Amerika Rejtett Háborúja

“A “Chicago: Amerika Rejtett Háborúja” című alkotás egy tömeggyilkosság-szerű jelenségről szól, [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Szex és szexualitás keresztény szemmel

Szex és szexualitás
keresztény szemmel
 

A Szentírás első fejezetei azt az Istent tárják fel, aki a szexualitást az emberi tevékenység [ ... ]

Tovább...
Társadalom
7,5  millió tonna a nyári gabonatermés Magyarországon!

7,5 millió tonna a nyári gabonatermés Magyarországon 2020-ban.

Gyakorlatilag befejeződtek a nyári aratási munkák, becslések szerint várhatóan [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Jelenleg sok celeb tett nyilatkozatot a témával kapcsolatban.
Marge (Batta-Zsuzsanna) ilyen szavakkal [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A legfontosabb kérdés az emberi életről

Földi-Kovács Andrea megdönti az abortuszpártiak érveit

 

A műsorvezető rámutat, hogy a magzatgyilkosság melletti legerősebb érvek [ ... ]

Tovább...
További cikkek

Keresztény polók - cikkek

Párkapcsolati problémák megoldása
két és fél lépésben
 

Isten a kiengesztelődést nem kötötte semmihez.

Nem kellett aláírnod semmit, megígérned semmit, amikor magához ölelt.

Viszont ha elfogadod Istentől a teljes engesztelődést és bűnbocsánatot, de utána engesztelhetetlenséget és meg nem bocsátást mutatsz fel mások felé, akkor nehéz lesz bejutnod a mennybe (nézd alul az igét****).

Ha ezt házasságon belül teszed, ha a házastársadtól követelsz valamit az engesztelődés fejében, válással fenyegetőzöl esetleg, csak hogy érvényesítsd akaratodat a másikon, akkor Isten szent szövetségét ásod alá.
 Ha emberek tanácsát követed, akik mindenféle szabályokkal próbálják rendbe hozni a kapcsolatodat, de nem az egymás iránti kiengesztelődést teszed elsődlegessé (Jézus által), akkor félrecsúszhat az egész.
Amásik fél nem fog tudni eleget tenni a te általad követelt szabályoknak (sem te az övének), mert kényszerből, esetleg félelemből teszi, és nem szeretetből, nem szabad akaratból. A szabályokat fogja próbálni követni és nem Isten útmutatását. A mi átváltozásunk a Szent Szellem kezében van és nem máshol.
Azokban a házasságokban, ahol súlyos nézeteltérések vannak, ott az ördög is jelen van a kapcsolatban. Tehát azt is harcképtelenné kell tenni, hiszen Jézus maga mondta, hogy előbb kötözd meg az erőset, és csak utána tudod annak rablott kincseit visszavenni.

1: Első a teljes, feltétel nélküli megengesztelődés, és annak megtartása (enélkül nem tudsz továbblépni).

2: Harcképtelenné kell tenni a fődémont az életetekben***.

2 1/2: megpróbálni betartani a szabályokat (egymás iránti elvárásokat), amit megbeszéltetek. De ez nem fog menni minden esetben, tehát vissza kell ugrani állandó jelleggel az első pontra. 
Isten a szívben lakozik.


***Nem rabolhatja el senki az erősnek kincseit, bemenvén annak házába, hanemha elébb az erőset megkötözi és azután rabolja ki 
annak házát. Márk 3:27


****Az irgalmatlan szolga:
Annakokáért hasonlatos a mennyeknek országa a királyhoz, a ki számot akar vala vetni az ő szolgáival.
Mikor pedig számot kezde vetni, hozának eléje egyet, a ki tízezer tálentommal vala adós.
Nem tudván pedig fizetni, parancsolá annak ura, hogy adják el azt, és a feleségét és gyermekeit, és mindenét, a mije vala, és fizessenek. Leborulván azért a szolga előtte, könyörög vala néki, mondván: Uram, légy türelemmel hozzám, és mindent megfizetek néked.
Az úr pedig megszánván azt a szolgát, elbocsátá őt, és az adósságot is elengedé néki.
Kimenvén pedig az a szolga, találkozék egygyel az ő szolgatársai közül, a ki száz dénárral vala néki adós; és megragadván azt, fojtogatja vala, mondván: Fizesd meg nékem, a mivel tartozol.
Leborulván azért az ő szolgatársa az ő lábai elé, könyörög vala néki, mondván: Légy türelemmel hozzám, és mindent  megfizetek néked.
De ő nem akará; hanem elmenvén, börtönbe veté őt, mígnem megfizeti, a mivel tartozik.
Látván pedig az ő szolgatársai, a mik történtek vala, felettébb megszomorodának; és elmenvén, mindent megjelentének az ő uruknak, amik történtek vala. 
Akkor előhivatván őt az ő ura, monda néki: Gonosz szolga, minden adósságodat elengedtem néked, mivelhogy könyörögtél  nékem: Nem kellett volna-é néked is könyörülnöd a te szolgatársadon, a miképen én is könyörültem te rajtad?
És megharagudván az ő ura, átadta őt a hóhérok kezébe, mígnem megfizeti mind, a mivel tartozik.
Ekképen cselekszik az én mennyei Atyám is veletek, ha szivetekből meg nem bocsátjátok, kiki az ő atyjafiának, az ő vétkeiket. 
Máté Evangéliuma 18:23:35

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Politika

Politika
A

A "népességcsökkenés" teória az egy félrevezetés.
Miért? Mert elképzelhetetlen lenne, hogy van olyan emberi csoportosulás, akiknek az lenne a fő célkitűtésük, hogy "megmentsenek" egy földrészt a kihalástól. Mert idáig pont azt hangoztatták (valószínűleg ugyanez az emberi csoportosulás), hogy túl sokan vagyunk a földbolygón, sőt bizonyos országokban születésszabályozást vezettek be. Aztán, amikor a politikai vagy gazdasági érdekük azt kívánta, hogy emberek millióit tegyenek földönfutóvá, egyből átestek a ló másik felére, és már csak a kihalásról [ ... ]

Tovább...
Politika
Oszd meg és uralkodj

"Oszd meg és uralkodj" (dīvide et īmpera) a régi görög, római és francia uralkodók közkedvelt módszere volt arra, hogyan kell egy ellenséget legyengíteni, majd uralkodni rajta. Amíg csak egy király volt a hatalmon, addig nehéz volt azt megosztani (de nem lehetetlen), mert a királyság általában egy állandó politikát folytatott generációkon keresztül. Tehát jönnie kellett egy "forradalomnak", ami megszünteti az egyeduralkodókat, és ez el is jött hozzánk a francia megvilágosodás képében, ami ma a demokrácia fogalmában teljesedett ki. Itt már minimum kétfelé [ ... ]

Tovább...
Politika
A betelepítési kvóta az valóságos, sőt....

Az Európai Parlament alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó elmondta az igazságot a betelepítési kvótáról. A jelenlegi baloldal félre kommunikálja ezt a fontos dolgot valami okból kifolyólag. Pedig Ildikó szerint felső határ nélküli betelepítés van az EU agendán. Az Európai Parlament alelnöke felhívta a figyelmet, hogy szó nincs arról, hogy Brüsszel visszatáncolna a kötelező betelepítési kvótától. A politikus emlékeztetett: ez a javaslat úgy született, hogy „elfelejtették” a tagállamok vezetőit megkérdezni. Az Európai Bizottság készített egy javaslatot [ ... ]

Tovább...
Politika
Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Egy 90 éves keresztény nő, aki Norvégiában, Valdres-ben lakott, 1968-ban kapott egy látást Istentől. Akkoriban az evangélista szolgálatban álló Emmanuel Minos-nak voltak pont azon a helyen alkalmai. Ő ott találkozott ezzel a hölggyel, aki elmondta neki mindazt, amit látott. Minos le is írta, de annyira hihetetlennek tartotta akkoriban mindezt, hogy elrakta a próféciát a fiókjába.
Most, mintegy 30 évvel később már látja, hogy itt az ideje megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Ez a valdres-i testvérnő nagyon figyelem teljes, megbízható és hiteles keresztény volt, [ ... ]

Tovább...
Politika
Hol vannak a honatyák?

Megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy több ellenzéki párt a migránsok kötelező betelepítése mellett kardoskodik, igaz, az egyik közben visszalépett az eszeveszett ötlettől. A másik párt pedig azt hangoztatja, hogy ez egy eszköz arra, hogy keresztbe tegyenek a jelenlegi kormánynak. Tehát már nem is a migránsok megsegítése a fontos (pedig ez nagyon fontos lenne, mert sok közöttük az áldozat), se nem az EU-val való együttműködés, hanem akár az ördöggel is szövetkezve, de megbuktatni a kormányt. Az előző kormányt különben ugyanígy meg akarták buktatni, és az [ ... ]

Tovább...
További cikkek
Világvége Magazin
Denzel Washington: Éli Könyve (16+)

Denzel Washington: Éli Könyve (16+)Harminc évvel a nukleáris apokalipszis után, Éli a korábbi Egyesült Államokban vándorol nyugat felé: [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Párkapcsolati problémák megoldása két és fél lépésben

Párkapcsolati problémák megoldása
két és fél lépésben
 

Isten a kiengesztelődést nem kötötte semmihez.

Nem kellett aláírnod [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Az életünk célja

Az életünk célja


 

Megkérdeztünk egy keresztény nőt, hogy mi az élete célja.
Azt mondta, hogy felnevelni a gyerekeit.
Nos, ez szépen [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Bejrút 2020 Aug. 4 katasztrófa

Már csak pillanatok vannak hátra
Meg vagy elégedve saját luxuséleteddel és nem veszed észre hogy közeleg valami.
Eltűnik minden, ami biztonság.
Már [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
A világ egyik istennője ismét tobzódik

A világ egyik istennője ismét tobzódik
A világ egyik istennője (Lady Gaga) ismét tobzódik a fergetegben, a nézők visonganak a gyönyörűségtől. Te [ ... ]

Tovább...
További VVM cikkek

Keresztény polók - cikkek

Keresztény polók - cikkek