foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Társadalom
Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Jelenleg sok celeb tett nyilatkozatot a témával kapcsolatban.
Marge (Batta-Zsuzsanna) ilyen szavakkal [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A legfontosabb kérdés az emberi életről

Földi-Kovács Andrea megdönti az abortuszpártiak érveit

 

A műsorvezető rámutat, hogy a magzatgyilkosság melletti legerősebb érvek [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Ismét együtt a nemzet! A Puskás Aréna megnyitója.

Ismét együtt a nemzet!
A Puskás Aréna megnyitója. Így szólt a "Nélküled" a nemzet stadionjában.
Csodálatos volt!
Ismét együtt [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Kenyeret és cirkuszt

Kenyeret és cirkuszt
A római polgárok a cirkuszi játékokon kenyeret kaptak ingyen. Így elkerülhető volt a zavargás.  Jelenleg arra megy ki [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A férfi jogai az abortuszkérdésben

A férfi jogai az abortuszkérdésben


Van egy nő és egy férfi, akik párkapcsolatban vannak egymással. Minden tulajdonukat megosszák egymással. [ ... ]

Tovább...
További cikkek

Keresztény polók

Liberális kereszténység

Ha jól megnézzük a nyugati társadalmakat, egy megosztott társadalmat látunk. A megosztottságnak pedig két fő ágazata van: egy baloldali és egy jobboldali beállítottság. És ez így megy, amióta kezdtek megszűnni a királyságok, vagyis az 1800-as évek végétől kezdődően. A királyság egy olyan hatalmi és politikai rendszer volt, ami nem engedte megkérdőjelezni magát, nem engedett a befolyásolásnak, és meghozta saját (jó vagy hibás) döntéseit. De jelen van/volt egy erő is, ha lemegyünk a gyökerekhez, akkor egy szellemi erő (de  embereket használ fel céljai eléréséhez), akinek már nincs sok ideje, és nem ér rá arra, hogy szeszélyes királykák áthúzzák a számításait, és eltervezte, hogy megosztja a társadalmakat és átveszi a totális hatalmat az emberek felett. 200-250 évre rá ez már majdnem sikerült neki.

A megosztás alapjai:
Isten kétféle lényt teremtett: a férfit és a nőt, saját hasonlatosságára.
A férfit saját maga dicsőségére, a feleségét pedig a férfi dicsőségére az ige szerint (segítőtársnak, és mivel egy testté lettek, mindketten Isten dicsőségére lettek teremtve).
A férfinek egy olyan karaktert adott, ami szabályok követésére sarkallja, rendszereket követ (ő adott pl. nevet a világ összes madarának, állatának, bogarának stb...).
Az asszony viszont egy (káprázatosan gyönyörű) érzéki lény lett, akit elég könnyű volt befolyásolni (nézd pl. a kígyóval való társalgást).

A társadalom megosztása:
A társadalom megosztása ugyanúgy történik, mint Éva elcsábítása az Édenkertben.
Az érzéki lény lesz megközelítve, tehát a nép. Mivel érzelmi alapon hoznak szinte mindig döntéseket, lesz elég utánpótlás a vélemények sokszínűségére. Azt lehet mondani, hogy szinte minden egyed egy újabb verzióval vagy látással áll elő egy adott ügyben. Megkérdőjeleznek mindent, csak a maguk gyártotta igazságot fogadják el és minden eszközt bevethetnek az eszméik megvalósításához, még akár tömeges halált okozó döntéseket is (a kommunizmusnak kb. 100 millió halálos áldozata volt, ezek belső harcok áldozatai. A regnáló hatalomnak nem tetszett a hozzáállásuk az akkori "demokráciához"). Tehát most is előállnak a megmondóemberek, akik gazdag és pazarló életükből rád youtube-ozzák, hogy klíma, szolidaritás, környezetvédelem és demokrácia. Maguk mellé állíthatnak milliókat, és ha eljön esetleg az ő világuk, minden naiv idealista félre lesz söpörve egy addig láthatatlan hatalom által, és beköszönt a globális ideológiai terror, ami ellen már nem tehetsz szinte semmit. Felkerülnek a fizikai emberkék, akiknek a megalkuvás és a pozíció a lényeg, és a gondolkodó vagy álmodozó ember félre lesz söpörve.

A megosztottság alapja:
A megosztottság alapja tehát az érzelem és az ész, vagyis az elme közötti különbség.
Bal vagy jobb, anarchia vagy rend, liberális vagy konzervatív, női tulajdonságokat hordozó (nézd napjainkat) vagy férfias karakter felmutató.
Ugyanaz a démoni erő manipulálja mind a kettőt, tévedés ne essék. Pedig mindkettő fontos, de csak akkor működne igazán, ha összefognának. És ez a feladat lenne a kereszténység egyik elhívatása is: a megbékéltetés, Jézus békességének a bemutatása.

Liberalizmus a kereszténységen belül:
Mivel ezek a szellemiségek világiak, a világiakra hatnak, ott fejtik ki munkájukat, a kereszténységet nem kellene, hogy érintsék. De mivel Sátán Jézust is megkörnyékezte, így van ez az egyházzal is. Ha a kígyó az Édenkertben Ádámot próbálta volna megkörnyékezni, akkor pofára esés lett volna a vége, mert Ádám, a logikusan gondolkodó, nem tudta volna hova tenni Sátán félrevezető (igével szembemenő) szavait, és rákérdezett volna az Istennel való találkozáskor. Így történt Jézusnál is. A logikusan gondolkodó Jézus már tudta a választ (mert Ő maga Isten igéje), és egyből megadta a Sátánnak a választ. De nem így az egyház, ami köztudottan nőnemű (Jézus mátkája), és néha hagyja magát félrevezetni. Megengedi, hogy a világ szelleme besurranjon a gyülekezetekbe, ahol ez sokszor csak külsőségekben mutatkozik meg (lengén öltözött nők, Armani öltönyös férfiak BMW slusszkulccsal a kezükben), de a legsúlyosabb formája a tanításokban tükröződik. A tanítások által szegregálódnak a gyülekezetek, és hirdetik a saját maguk gyártotta igazságokat, mint ha az lenne az egyedüli üdvözítő.
Jönnek a bőségtanítások (és egyházak erre a tanokra alapítva), a kegyelem tanítások, a pásztorló mozgalmak, a csodák üldözése, a kegyelmi ajándékok működésének tagadása (vagy túlságos előtérbe helyezése), és ez mind kiöli belőlük azt az egyetlen parancsot: szeressétek egymást.
Furcsamód az Édenben is csak egy kérés volt feléjük: ne egyetek a jó és gonosz tudásának fájáról. Igaz, az egyik tiltó volt, Jézus parancsa pedig cselekvésre késztető.
Tehát az egyház két fő csoportra oszlik: az egyik a liberális szellemiség által van befolyásolva, a másik viszont erős (sokszor eltúlzott) szabályok szerint működik.

Mi a megoldás?
A megoldás Jézus parancsában rejlik: szeressétek egymást.
Hívjátok meg azokat a gyülekezeteket, akik távol vannak a ti látásmódotoktól. És szüntessétek meg azokat a látásmódokat, amelyek éket vernek közénk. Mert az ellenség addig tud manipulálni, amíg meg vagyunk osztva. Sátán azért tudta az emberiséget manipulálni, mert el lettünk választva Istentől (más látásunk lett, mint az Istené). És ez nem a mi örökségünk.A mi (egyik) örökségünk Jézus békessége, hiszen ezekkel a szavakkal fordult a tanítványaihoz:    
Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen! Jn 14:27

Hozzászólások   

0 #1 Zoltán X 2019-11-27 15:49
A megoldás Jézus parancsában rejlik: szeressétek egymást.
Hívjátok meg azokat a gyülekezeteket, akik távol vannak a ti látásmódotoktól. És szüntessétek meg azokat a látásmódokat, amelyek éket vernek közénk. Mert az ellenség addig tud manipulálni, amíg meg vagyunk osztva.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Politika

Politika
A

A "népességcsökkenés" teória az egy félrevezetés.
Miért? Mert elképzelhetetlen lenne, hogy van olyan emberi csoportosulás, akiknek az lenne a fő célkitűtésük, hogy "megmentsenek" egy földrészt a kihalástól. Mert idáig pont azt hangoztatták (valószínűleg ugyanez az emberi csoportosulás), hogy túl sokan vagyunk a földbolygón, sőt bizonyos országokban születésszabályozást vezettek be. Aztán, amikor a politikai vagy gazdasági érdekük azt kívánta, hogy emberek millióit tegyenek földönfutóvá, egyből átestek a ló másik felére, és már csak a kihalásról [ ... ]

Tovább...
Politika
Oszd meg és uralkodj

"Oszd meg és uralkodj" (dīvide et īmpera) a régi görög, római és francia uralkodók közkedvelt módszere volt arra, hogyan kell egy ellenséget legyengíteni, majd uralkodni rajta. Amíg csak egy király volt a hatalmon, addig nehéz volt azt megosztani (de nem lehetetlen), mert a királyság általában egy állandó politikát folytatott generációkon keresztül. Tehát jönnie kellett egy "forradalomnak", ami megszünteti az egyeduralkodókat, és ez el is jött hozzánk a francia megvilágosodás képében, ami ma a demokrácia fogalmában teljesedett ki. Itt már minimum kétfelé [ ... ]

Tovább...
Politika
A betelepítési kvóta az valóságos, sőt....

Az Európai Parlament alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó elmondta az igazságot a betelepítési kvótáról. A jelenlegi baloldal félre kommunikálja ezt a fontos dolgot valami okból kifolyólag. Pedig Ildikó szerint felső határ nélküli betelepítés van az EU agendán. Az Európai Parlament alelnöke felhívta a figyelmet, hogy szó nincs arról, hogy Brüsszel visszatáncolna a kötelező betelepítési kvótától. A politikus emlékeztetett: ez a javaslat úgy született, hogy „elfelejtették” a tagállamok vezetőit megkérdezni. Az Európai Bizottság készített egy javaslatot [ ... ]

Tovább...
Politika
Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Egy 90 éves keresztény nő, aki Norvégiában, Valdres-ben lakott, 1968-ban kapott egy látást Istentől. Akkoriban az evangélista szolgálatban álló Emmanuel Minos-nak voltak pont azon a helyen alkalmai. Ő ott találkozott ezzel a hölggyel, aki elmondta neki mindazt, amit látott. Minos le is írta, de annyira hihetetlennek tartotta akkoriban mindezt, hogy elrakta a próféciát a fiókjába.
Most, mintegy 30 évvel később már látja, hogy itt az ideje megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Ez a valdres-i testvérnő nagyon figyelem teljes, megbízható és hiteles keresztény volt, [ ... ]

Tovább...
Politika
Hol vannak a honatyák?

Megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy több ellenzéki párt a migránsok kötelező betelepítése mellett kardoskodik, igaz, az egyik közben visszalépett az eszeveszett ötlettől. A másik párt pedig azt hangoztatja, hogy ez egy eszköz arra, hogy keresztbe tegyenek a jelenlegi kormánynak. Tehát már nem is a migránsok megsegítése a fontos (pedig ez nagyon fontos lenne, mert sok közöttük az áldozat), se nem az EU-val való együttműködés, hanem akár az ördöggel is szövetkezve, de megbuktatni a kormányt. Az előző kormányt különben ugyanígy meg akarták buktatni, és az [ ... ]

Tovább...
További cikkek
Világvége Magazin
Bejrút 2020 Aug. 4 katasztrófa

Már csak pillanatok vannak hátra
Meg vagy elégedve saját luxuséleteddel és nem veszed észre hogy közeleg valami.
Eltűnik minden, ami biztonság.
Már [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
A világ egyik istennője ismét tobzódik

A világ egyik istennője ismét tobzódik
A világ egyik istennője (Lady Gaga) ismét tobzódik a fergetegben, a nézők visonganak a gyönyörűségtől. Te [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Nem tervezett (2019)

Nem tervezett
A "Nem tervezett" című film Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvének adaptációja és a legfontosabb filmek egyike, [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Prófécia Magyarországról

Prófécia Magyarországról

A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Liberális kereszténység.

Liberális kereszténység

Ha jól megnézzük a nyugati társadalmakat, egy megosztott társadalmat látunk. A megosztottságnak pedig két fő ágazata [ ... ]

Tovább...
További VVM cikkek

Életvédő Mozgalom

Keresztény polók