foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Társadalom
7,5  millió tonna a nyári gabonatermés Magyarországon!

7,5 millió tonna a nyári gabonatermés Magyarországon 2020-ban.

Gyakorlatilag befejeződtek a nyári aratási munkák, becslések szerint várhatóan [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Jelenleg sok celeb tett nyilatkozatot a témával kapcsolatban.
Marge (Batta-Zsuzsanna) ilyen szavakkal [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A legfontosabb kérdés az emberi életről

Földi-Kovács Andrea megdönti az abortuszpártiak érveit

 

A műsorvezető rámutat, hogy a magzatgyilkosság melletti legerősebb érvek [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Ismét együtt a nemzet! A Puskás Aréna megnyitója.

Ismét együtt a nemzet!
A Puskás Aréna megnyitója. Így szólt a "Nélküled" a nemzet stadionjában.




Csodálatos volt!
Ismét együtt [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Kenyeret és cirkuszt

Kenyeret és cirkuszt
A római polgárok a cirkuszi játékokon kenyeret kaptak ingyen. Így elkerülhető volt a zavargás.  Jelenleg arra megy ki [ ... ]

Tovább...
További cikkek

Keresztény polók

A világ remegve vár egy földönkívüli beavatkozásra.
Százmilliók hisznek az ufókban és abban, hogy egy intelligens lény fog beavatkozni az emberiség katasztrófákkal tarkított sorsába. Úgymond: gyermekek vagyunk, akik nem képesek irányítani saját egzisztenciájukat. Szóval van egy jó és egy rossz hírem a számotokra. A jó hír az, hogy az Űrlények már itt vannak (láthatatlanul). A rossz hír pedig az, hogy nincs semmi jó a jóhírben.



Ezek a lények nagyon gonoszak, az emberiség elpusztítása a céljuk és ezt gyakorolják is. Ölik és pusztítják az emberiséget, minden másodpercben, szünet nélkül. Nincsenek senkire tekintettel, legyen az védtelen magzat, gyermek, fiatal lány, öreg ember. Nem is értem, hogy miért kell a gonoszság eredetét ennyire bizonygatnom. Elmész a Google képkeresőhöz és beütöd hogy "demon" vagy "evil". Ott vannak az orrod előtt. Ők is szeretik produkálni magukat és az elképzeléseiket.
Hogy mik az elképzeléseik? Minden, ami romlott és aljas. Gyerekek és felnőttek megrontása, megbecstelenítése, rémületben tartása, kínzása és elpusztítása. Itt zajlik az orrunk előtt az egész emberiség legyilkolása és azt mondod, hogy mese? A világban jelenleg divat lett a kisgyermekekkel való szex. 4-5 éves (kényszer)prostituáltak is vannak! Thaiföldön 30 dollárért árulják őket.
https://vimeo.com/29767336
A pedofiliát kezdik eltörölni minden országban, és generációk közötti közlekedésnek fogják hívni. És ez a szex még csak nem is emberek között lezajló esemény. Itt szellemi hatalmaságok élik ki aljas vágyaikat és törekvéseiket.

A Biblia is beszél hasonló dolgokról, amikor ezek a szellemi lények (bukott angyalok) a föld leányaival háltak és óriások születtek.
Utána jött az özönvíz. De mi van ma? Asszonyaitok ugyanúgy elkezdték a testi közösülést e lényekkel.



A volt boszorkánykirálynőnek, Doreen Irvine-nek is állandó testi kapcsolata volt sátánnal.
http://www.youtube.com/watch?v=oOscERCaff8
A Sátán 5-ik menyasszonya szintén hasonló dolgokon esett át (21. perctől).

https://www.youtube.com/watch?v=ByK2btMkvxQ


Mi itt a megoldás? Jézus.
Ő azért jött, hogy lerombolja az ördög munkáit, a Biblia szerint. Legyőzte a szellemi hatalmasságokat és bátran mutogatta őket. Közszemlére tette őket. 3 napig volt a pokolban, legyőzte a halált és kiszabadította a szenteket.

Ez nem egy vallás, hanem valóság!
Ez nem a szakállas jézuska, aki vacsorázgat az apostolokkal és utána kimennek a mezőre liliomot szedni! Itt hatalmas harcokról van szó a mennyei szférákban. Te meg otthon kuksolsz és nem látsz ebből semmit. Pedig minden le van írva a Bibliában.

Ha nem lennének ezek az "Űrlények", akkor Jézusnak sem kellett volna meghalnia a kereszten. Minek? Értelmetlen lett volna, felesleges. Egyszerűen eljött volna és segített volna az embereken.

Neki meg kellett váltania az embereket az átokból, ami azért jött rájuk, mert hallgattak a fő "Űrlény" szavára:
... olyanok lésztek mint az Isten  1 Móz. 3:5
Ez az Űrlény beletaszította az emberiséget egy kilátástalanságba. Abba az állapotba, amiben ő is leledzik. És ezért jött el Jézus, hogy beleszülessen ebbe az állapotba, és magára vegye az összes ember adósságát.
Mert az Űrlény őt is el akarta kapni:
...mert jön a világ fejedelme: és én bennem nincsen semmije.  Ján. 14:30

Tehát az Űrlény le lett győzve.
...(Isten) feltámasztotta Őt (Jézust) a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben.
Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon (űrlényeken, vagyis bukott angyalok) és erőn és uraságon (űrlények szolgái, a démonok) és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is:

És mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte az egyház fejévé.  Efez. 1:20-22

Ha többet akarsz megtudni a mennyei háborúról, nézd meg ezt a filmet itt alul (Viszály a mennyben).

A magyar felirat bekapcsolandó



És add át magad Jézusnak, mert az a lepel, ami a szemed előtt van, csak Krisztusban hullik le. És akkor meg fogod látni a körülötted lévő valós világot. Az emberek bealudtak, és eszközként szolgálnak e gonosz hatalmaknak. Hasonlít a Mátrixhoz. Melyik kapszulát választod?

 

Hát nem ez-é a bőjt, a mit én kedvelek: hogy megnyisd a gonoszságnak bilincseit, az igának köteleit megoldjad, és szabadon bocsásd az elnyomottakat, és hogy minden igát széttépjetek?    Izajás 58

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Politika

Politika
USA: Vízjelezettek a valódi szavazócédulák?


USA: Vízjelezettek a valódi szavazócédulák?
Sid Roth - Mario Murillo

Úgy gondolom, hogy december előtt ki fogják hirdetni Trump-ot győztesként, mert az amerikai belbiztonság vízjeleket tett az érvényes szavazólapokra. Olyasmit, amiről a baloldal nem tudott semmit. Az elnökünk  zseniális, és van egy olyan érzésem, hogy most egy meglepetésben lesz része mindenkinek.... Isten keze van ebben, és nincs ok a csüggedésre, félelemre vagy feladásra. (Mario Murillo - nézd video)


https://youtu.be/uy2wVaVIy6o?t=497 


I believe that before [ ... ]

Tovább...
Politika
A

A "népességcsökkenés" teória az egy félrevezetés.
Miért? Mert elképzelhetetlen lenne, hogy van olyan emberi csoportosulás, akiknek az lenne a fő célkitűtésük, hogy "megmentsenek" egy földrészt a kihalástól. Mert idáig pont azt hangoztatták (valószínűleg ugyanez az emberi csoportosulás), hogy túl sokan vagyunk a földbolygón, sőt bizonyos országokban születésszabályozást vezettek be. Aztán, amikor a politikai vagy gazdasági érdekük azt kívánta, hogy emberek millióit tegyenek földönfutóvá, egyből átestek a ló másik felére, és már csak a kihalásról [ ... ]

Tovább...
Politika
Oszd meg és uralkodj

"Oszd meg és uralkodj" (dīvide et īmpera) a régi görög, római és francia uralkodók közkedvelt módszere volt arra, hogyan kell egy ellenséget legyengíteni, majd uralkodni rajta. Amíg csak egy király volt a hatalmon, addig nehéz volt azt megosztani (de nem lehetetlen), mert a királyság általában egy állandó politikát folytatott generációkon keresztül. Tehát jönnie kellett egy "forradalomnak", ami megszünteti az egyeduralkodókat, és ez el is jött hozzánk a francia megvilágosodás képében, ami ma a demokrácia fogalmában teljesedett ki. Itt már minimum kétfelé [ ... ]

Tovább...
Politika
A betelepítési kvóta az valóságos, sőt....

Az Európai Parlament alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó elmondta az igazságot a betelepítési kvótáról. A jelenlegi baloldal félre kommunikálja ezt a fontos dolgot valami okból kifolyólag. Pedig Ildikó szerint felső határ nélküli betelepítés van az EU agendán. Az Európai Parlament alelnöke felhívta a figyelmet, hogy szó nincs arról, hogy Brüsszel visszatáncolna a kötelező betelepítési kvótától. A politikus emlékeztetett: ez a javaslat úgy született, hogy „elfelejtették” a tagállamok vezetőit megkérdezni. Az Európai Bizottság készített egy javaslatot [ ... ]

Tovább...
Politika
Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Egy 90 éves keresztény nő, aki Norvégiában, Valdres-ben lakott, 1968-ban kapott egy látást Istentől. Akkoriban az evangélista szolgálatban álló Emmanuel Minos-nak voltak pont azon a helyen alkalmai. Ő ott találkozott ezzel a hölggyel, aki elmondta neki mindazt, amit látott. Minos le is írta, de annyira hihetetlennek tartotta akkoriban mindezt, hogy elrakta a próféciát a fiókjába.
Most, mintegy 30 évvel később már látja, hogy itt az ideje megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Ez a valdres-i testvérnő nagyon figyelem teljes, megbízható és hiteles keresztény volt, [ ... ]

Tovább...
További cikkek
Világvége Magazin
Az életünk célja

Az életünk célja


 

Megkérdeztünk egy keresztény nőt, hogy mi az élete célja.
Azt mondta, hogy felnevelni a gyerekeit.
Nos, ez szépen [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Bejrút 2020 Aug. 4 katasztrófa

Már csak pillanatok vannak hátra
Meg vagy elégedve saját luxuséleteddel és nem veszed észre hogy közeleg valami.
Eltűnik minden, ami biztonság.
Már [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
A világ egyik istennője ismét tobzódik

A világ egyik istennője ismét tobzódik
A világ egyik istennője (Lady Gaga) ismét tobzódik a fergetegben, a nézők visonganak a gyönyörűségtől. Te [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Nem tervezett (2019)

Nem tervezett




A "Nem tervezett" című film Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvének adaptációja és a legfontosabb filmek egyike, [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Prófécia Magyarországról

Prófécia Magyarországról

A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, [ ... ]

Tovább...
További VVM cikkek

Életvédő Mozgalom

Keresztény polók