foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Társadalom
Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Óvd meg a gyeremekeidet a nyilvánosságtól

Jelenleg sok celeb tett nyilatkozatot a témával kapcsolatban.
Marge (Batta-Zsuzsanna) ilyen szavakkal [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A legfontosabb kérdés az emberi életről

Földi-Kovács Andrea megdönti az abortuszpártiak érveit

 

A műsorvezető rámutat, hogy a magzatgyilkosság melletti legerősebb érvek [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Ismét együtt a nemzet! A Puskás Aréna megnyitója.

Ismét együtt a nemzet!
A Puskás Aréna megnyitója. Így szólt a "Nélküled" a nemzet stadionjában.
Csodálatos volt!
Ismét együtt [ ... ]

Tovább...
Társadalom
Kenyeret és cirkuszt

Kenyeret és cirkuszt
A római polgárok a cirkuszi játékokon kenyeret kaptak ingyen. Így elkerülhető volt a zavargás.  Jelenleg arra megy ki [ ... ]

Tovább...
Társadalom
A férfi jogai az abortuszkérdésben

A férfi jogai az abortuszkérdésben


Van egy nő és egy férfi, akik párkapcsolatban vannak egymással. Minden tulajdonukat megosszák egymással. [ ... ]

Tovább...
További cikkek

Keresztény polók

Jorgen Randers hadat üzent a muszlim és a hindu családoknak is

Egy norvég klímaprofesszor szerint már a kétgyermekes családok is veszélyeztetik a bolygót.

A professzor neve Jorgen Randers, a BI Norwegian Business School-ban tanít. Professzornak lenni az azt jelenti, hogy az életed nagy részét a könyves-szobádban töltöd el, és szinte alig marad időd megismerni az élet többi területét. Főleg nem azt a területét, ami nemzéssel (bocs, de erről szól a legújabb rémmeséje), a gyermekekkel, a családdal kapcsolatos. Mégis, a mi professzorunk sutba dobta ezeket a számára valószínűleg feltérképezetlen területeket, és folytatja ott, ahol abbahagyta, csak ezúttal már egész bolygóra kiterjedő ötletekkel állt elő.
2012-ben még "csak" olyan ötletei voltak, hogy "Ne tanítsátok meg a gyermekeiteket arra, hogy megszeressék a vadont" (Don’t teach your children to love the wilderness) és hasonló nyalánkságok. Forrás itt  
Megemlítjük, az alkalmat megragadva, egyik Wikipédiában sem találtunk bejegyzést gyermekről, de még feleségről sem, ami lényegében érthető egy ilyen, a valóságtól elrugaszkodott, átprogramozott egyedtől.  

A mi professzorunk most odáig merészkedett, hogy nyíltan támadja az egész muszlim és hindu társadalmat is az új ötletével (a majdnem hármas termékenységi rátájukat visszavenné 1.0-ra, vagyis az átlagos három gyerekeseknek betiltaná a további "kekeckedést").


Termékenységi diagram a vallási csoportokat célba véve. A keresztény (1.99) magasabb az európai átlagnál (1.7)

De lássuk a tényeket:
a 75 éves Jorgen Randers, aki fiatalkorában sem igen tudta reprodukálni magát, és aki most az új generáció további elpusztításának ideológiai magjait hinti el (a sok-százmilliós magzatelhajtás ezek szerint csak az első lépcső volt), azt állítja, hogy hatalmi szempontból sem logikus a gyerekszám növelése, és mindenki jobban él, ha az igényeihez minél kevesebbet kell felélni az őt körbevevő természetből. Szerinte a globális felmelegedés ellen az egyik legjobb védekezési forma az egygyerekes családmodell támogatása lenne. A klímastratégia professzora szerint már most tudjuk, hogyan lehetne védekezni a felmelegedés ellen, mint mondja, ez egyszerű, le kell állni a szén, az olaj és a földgáz elégetésével. De ugyanígy fontos lenne a populáció csökkentése is. Ehhez meg kellene célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás - mondja a professzor.
A professzor szerint több gyermeket vállalni emberi önzés és a bolygót csak az mentheti meg, ha mi itt Európában nem támogatjuk a többgyermekes családokat.

Tehát nem az életmódunkon kell változtatni, mint ahogy a 60-as években sem volt ez kézenfekvő, amikor elkezdődött a tömeges magzatelhajtás, hanem azokat kell jutalmazni, akik nem hajlandóak bevállalni semmit az életben. Azokat kell kitüntetni, akik követik a nagy PC vezér szavát, szedik a fogamzásgátlókat vagy terhességmegszakításokat hajtanak végre akár szülés közben is, elnyomva ezzel minden belülről fakadó ösztönt, amit Isten helyezett belénk (1800-ban az egy nőre eső gyermekek száma 6 volt, nézd grafika).

Hogy melyek azok a csoportok, akik érintve vannak? Hát nem az európai lakosok, az biztos, mert az EU-ban vannak olyan országok, amelyek alig érik el a 1.3-as rátát (egy nőre eső gyerek). És ebben benne vannak a bevándorlók által képviselt 2.6 - 3.0 értékek is. Ha csak az európai őslakosokat (fehéreket) mérnénk, az eredmény 1.0 alá esne, tehát az európai nőknek nincsen dolguk a mi kedves kis professzorunkkal.
Főleg a muszlimoknak, indiaiaknak van félnivalójuk, mert ha egy ideológia beérik, és valósággá lesz, akkor beindul a kényszergép, és azt senki nem tudja megállítani.
Kínában eddig 336 millió magzatot hajtottak el eddig az utolsó évtizedekben (13 milliót évente).
Ezt egy kb. 10 000-es "orvosokból", szakemberekből álló hadsereg végzi, mindennap, a szemünk előtt.
És mi nem teszünk semmit.
Ez is csak egy ötlettel kezdődött, amit utána átvett a politika, és a hatalom végrehajtotta azt.
Most van itt az idő, hogy ezt a férget észrevegyük a testünkben és kezeljük, mielőtt megfertőzi a világot.

Ez az európaiak felelőssége, a keresztényeké, a muszlimoké, a hinduké, a buddhistáké, minden ázsiaié és afrikaié.
Mert TE döntöd el, mennyi gyereked lesz, nem pedig egy magából kivetkőzött elmebeteg ember, aki talán már fél lábbal a sírban van.  (Éva777)

Végezetül egy kis realitás:


A termékenység majdnem a felére esett vissza a földön, 67 év alattEzekben az országokban van jelenleg a legmagasabb termékenységi ráta.
Összehasonlításképpen: Spanyolország: 1.3 gyermek (egy nőre számítva).
Termékenység grafikon 1800-tól 2100-ig. 1965-ben még 5 volt, de jöttek a magzatelhajtások (7 millió Magyarországon), antibébi tabletták és az óvszerek. 

Hozzászólások   

0 #4 G. Jordan 2019-07-29 07:15
Úgy látszik, már mindenki megmondóember lett.
Idézet
+1 #3 Horváth Józsi 2019-07-27 04:56
Soha nem az eredeti problémát akarják feltárni. A tékozló fogyasztói társadalmat kellene megreformálni. Ehelyett rámutatnak egy csoportra, hogy ők a felelősek. Őket kell kiiktatni (a gyerekeket). És az emberiség nagy része bólogat.
Idézet
0 #2 Dave 2019-07-26 20:20
:D
Idézet
0 #1 Sára 2019-07-26 19:30
Érdekes infókat osztottál meg velünk. Köszi.
Idézet

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Politika

Politika
A

A "népességcsökkenés" teória az egy félrevezetés.
Miért? Mert elképzelhetetlen lenne, hogy van olyan emberi csoportosulás, akiknek az lenne a fő célkitűtésük, hogy "megmentsenek" egy földrészt a kihalástól. Mert idáig pont azt hangoztatták (valószínűleg ugyanez az emberi csoportosulás), hogy túl sokan vagyunk a földbolygón, sőt bizonyos országokban születésszabályozást vezettek be. Aztán, amikor a politikai vagy gazdasági érdekük azt kívánta, hogy emberek millióit tegyenek földönfutóvá, egyből átestek a ló másik felére, és már csak a kihalásról [ ... ]

Tovább...
Politika
Oszd meg és uralkodj

"Oszd meg és uralkodj" (dīvide et īmpera) a régi görög, római és francia uralkodók közkedvelt módszere volt arra, hogyan kell egy ellenséget legyengíteni, majd uralkodni rajta. Amíg csak egy király volt a hatalmon, addig nehéz volt azt megosztani (de nem lehetetlen), mert a királyság általában egy állandó politikát folytatott generációkon keresztül. Tehát jönnie kellett egy "forradalomnak", ami megszünteti az egyeduralkodókat, és ez el is jött hozzánk a francia megvilágosodás képében, ami ma a demokrácia fogalmában teljesedett ki. Itt már minimum kétfelé [ ... ]

Tovább...
Politika
A betelepítési kvóta az valóságos, sőt....

Az Európai Parlament alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó elmondta az igazságot a betelepítési kvótáról. A jelenlegi baloldal félre kommunikálja ezt a fontos dolgot valami okból kifolyólag. Pedig Ildikó szerint felső határ nélküli betelepítés van az EU agendán. Az Európai Parlament alelnöke felhívta a figyelmet, hogy szó nincs arról, hogy Brüsszel visszatáncolna a kötelező betelepítési kvótától. A politikus emlékeztetett: ez a javaslat úgy született, hogy „elfelejtették” a tagállamok vezetőit megkérdezni. Az Európai Bizottság készített egy javaslatot [ ... ]

Tovább...
Politika
Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Egy 90 éves keresztény nő, aki Norvégiában, Valdres-ben lakott, 1968-ban kapott egy látást Istentől. Akkoriban az evangélista szolgálatban álló Emmanuel Minos-nak voltak pont azon a helyen alkalmai. Ő ott találkozott ezzel a hölggyel, aki elmondta neki mindazt, amit látott. Minos le is írta, de annyira hihetetlennek tartotta akkoriban mindezt, hogy elrakta a próféciát a fiókjába.
Most, mintegy 30 évvel később már látja, hogy itt az ideje megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Ez a valdres-i testvérnő nagyon figyelem teljes, megbízható és hiteles keresztény volt, [ ... ]

Tovább...
Politika
Hol vannak a honatyák?

Megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy több ellenzéki párt a migránsok kötelező betelepítése mellett kardoskodik, igaz, az egyik közben visszalépett az eszeveszett ötlettől. A másik párt pedig azt hangoztatja, hogy ez egy eszköz arra, hogy keresztbe tegyenek a jelenlegi kormánynak. Tehát már nem is a migránsok megsegítése a fontos (pedig ez nagyon fontos lenne, mert sok közöttük az áldozat), se nem az EU-val való együttműködés, hanem akár az ördöggel is szövetkezve, de megbuktatni a kormányt. Az előző kormányt különben ugyanígy meg akarták buktatni, és az [ ... ]

Tovább...
További cikkek
Világvége Magazin
Bejrút 2020 Aug. 4 katasztrófa

Már csak pillanatok vannak hátra
Meg vagy elégedve saját luxuséleteddel és nem veszed észre hogy közeleg valami.
Eltűnik minden, ami biztonság.
Már [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
A világ egyik istennője ismét tobzódik

A világ egyik istennője ismét tobzódik
A világ egyik istennője (Lady Gaga) ismét tobzódik a fergetegben, a nézők visonganak a gyönyörűségtől. Te [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Nem tervezett (2019)

Nem tervezett
A "Nem tervezett" című film Abby Johnson azonos című önéletrajzi könyvének adaptációja és a legfontosabb filmek egyike, [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Prófécia Magyarországról

Prófécia Magyarországról

A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, [ ... ]

Tovább...
Világvége Magazin
Liberális kereszténység.

Liberális kereszténység

Ha jól megnézzük a nyugati társadalmakat, egy megosztott társadalmat látunk. A megosztottságnak pedig két fő ágazata [ ... ]

Tovább...
További VVM cikkek

Életvédő Mozgalom

Keresztény polók