foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

A férfi jogai az abortuszkérdésben


Van egy nő és egy férfi, akik párkapcsolatban vannak egymással. Minden tulajdonukat megosszák egymással. Megegyezéssel.
Esténként persze szexelnek, mint bárki más. Megegyezéssel.  Egyszer aztán elfogy az óvszer, de nem bírnak magukkal, és egymásnak esnek. Megegyezéssel. Mindketten tudták, hogy ha a férfi petesejt eléri a női petefészket, a meghívó a babára postázva van.És így is lett. A sok százmillió ivarsejt elkezdte maratonfutását. Olyan veszélyes területeken kellett átmenniük, ami egy hadsereget is próbára tett volna, és a mi kis bajnokunk győzött. Elégedetten feküdt anyja méhében, várván a maratonfutás győztesének kijáró tiszteletet.Boldog volt, mert ott érezte ezt a hatalmas lényt maga körül, az ő mamáját, aki meghívta őt, megvédi őt, és gondoskodni fog róla, hiszen a mamát is megszülték egyszer. Ő csak visszafizeti másnak azt, amit ő kapott egyszer. Így megy ez évezredek óta. A mama és a papa megvédi a kicsinyeket. Aki ezt régebben nem tartotta tiszteletben, azt a leghitványabbak közé sorolták.
De sajnos az idők, vagyis inkább az emberek változnak. A leendő anyuka a kényelmesebb utat szerette volna választani, és el akarta vetetni az immár nagyra nőtt magzatot.
Hiszen majdnem az összes barátnője is elvetetett már legalább egyet, és volt olyan is, aki szinte évente járt vissza az abortuszklinikára.
Amikor a férfi ezt megtudta, nagyon fel lett háborodva, és megpróbálta rábeszélni a barátnőjét, hogy tartsák meg a gyereket, de a nő hallani sem akart róla.Ez az én méhem, üvöltötte magából kikelve.
Hogy jössz te ahhoz, hogy turkálj a méhemben?
A férfi hebegett-habogott és hirtelen nem tudott mit mondani. De... de hát megegyezéssel történt az óvszer nélküli szex, te is tudtál róla, hogy ennek ilyen következményei lehetnek. Azt lehet mondani, hogy engedélyt adtál a természetnek arra, hogy egy baba foganjon meg benned, egy emberi lény. Hallgatólagos megegyezéssel küldtünk neki egy meghívót.
Semmi közöd a testemhez, érted? -hörögte a nő, és elkezdett rohangálni a szobában.
Drágám, mondta a férfi, ha én a mi közös autónkat beviszem a te garázsodba, akkor az még nem jelenti azt, hogy az teljesen a tiéd. Nem jelenti azt hogy te azt eladhatod az én beleegyezésem nélkül!
A nő döbbenten meredt a férfire.
Az a gyermek félig az enyém, még akkor is, ha most jelenleg a te "garázsodban" van. Te adtál engedélyt arra, hogy bevihessem oda, és most követelem, hogy add ki a részemet. Ha neked nincs rá szükséged, az még nem jogosít fel téged arra, hogy elpusztítsad az én részemet is. Szóval követelem, hogy add ki a részemet, bármilyen fájdalmas is lesz ez neked. Mert ha nem akarod ideadni, elmegyek a bíróságra, és feljelentelek, azokkal a féreg, magukat orvosoknak hazudó emberekkel együtt, akik meg akarják ölni az én szeretett gyermekemet. Értesz engem?
A nő halványan bólogatott, majd megadóan a férfi ölébe omlott.

HL

 
Utólagos megjegyzések, olvasók általi vélemények:
A nők jelenleg mindenből jogi vitákat kezdeményeznek. Erőszakosan követelik minden társadalmi, politikai vagy gazdasági pozíció pontos elosztását, még olyan helyeken is, ahol eddig szinte kizárólag férfiak voltak (ők voltak erre alkalmasak). Amikor viszont a férfiak is szeretnék érvényesíteni a jogaikat, mondjuk az abortuszkérdéssel kapcsolatban, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a te imádott kisgyermeked, akit évek óta nevelgetsz, egy magából kivetkőzött ember kizárólagos döntése által esetleg meg sem született volna. Mert az igaz hogy a tested a tied, de ha meghívsz valakit a házadba, és hirtelen nem tetszik az illető, az nem jogosít fel téged arra, hogy pár másodperc alatt bedaráljad, minden előzetes megbeszélés nélkül.