foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Az Éva777 nem követi a hírpoltárok azon bevett szokásait, hogy mindenről papagájszerűen tudósít. A hírek állandóan változnak az adott üggyel kapcsolatban, mert egy támadásnál először sok hamis hír láthat napvilágot, oda nem való fotókkal, amit az összes hírportálnak aztán korrigálni kell. Először egy támadó, utána három, majd München több kerületében voltak lövöldözések, majd előszednek egy tinifotót, és kijelentik: ez követte el, nem köthető a migránsokhoz (ezt már a fő-címben hangsúlyozzák), nem voltak társai, csak ámokfutó volt. Az, hogy két és fél órán keresztül mit csinált a bevásárlóközpont tetején, mindenki hallgat. A Nizzai támadásnál letöröltek több térmegfigyelő kamerás felvételt (a hírek szerint), hogy senki ne láthassa, mi történt valójában. Ez bizonyíték megsemmisítés, államilag véghezvíve.



Szóval nem elég a sok bizonytalan, hamis hírekre alapított hírportál-darálthús-maszlag, mert a végén kiderül hogy az egész manipulálva van a rendőrség és más szervek által. Ha a fentlévő hatalom fel akarja fegyverezni magát, kellenek fegyverek, eszközök és emberek. Tehát kellenek olyan történések is, amelyek kényszerítő hatással vannak a fegyverkezésre. Mint törökországban is, miért ne történhetne meg itt is egy irányított politikai félrevezetési folyamat annak érdekében, hogy biztosítsák a hatalmukat a hatalmon lévők? Mert normálisan beszélve az egész német vezetésnek le kellett volna mondania, már vagy egy éve, de ez nem történt meg, és nem is fog.
Szóval mi kiszállunk ebből a körhintából, és csak olyasmit fogjuk tudósítani, ahol van valami extra mondanivalónk a megoldás felé.
Mert lényegében mindenkire, minden emberre és minden pártra szükség lenne a megoldáshoz, de a jelenlegi politikai hatalom nyugateurópában nem akar megoldást, ez az egyszer biztos. Inkább mesterségesen nyújtja a szakadékot a nép között, jobb és balszárny képében. A végső célja minden szélsőségessé vált hatalomnak pedig az ellenzék visszavonhatatlan elsöprése a porondról. Szóval jönni fog az EU hadsereg, csak nem lesz benne köszönet, ha így mennek a dolgok továbbra is. A sok hírportál szépen "közvetíteni" fog minden mozzanatot, nekik a látogatottság, a nézettség a fontos, elsősorban (persze ritkán van kivétel ebben is).

Az ÉVA777 nem áll ki semmilyen csoportosulás, semmilyen politikai hatalom mellett, hanem tudósít, de néha azt is elmondja, hogyan látja a dolgok lényegét. Főleg a jelenségekkel foglalkozik, nem a személyekkel a csoportok vagy pártok mögött.

Mert nem keletről, nem nyugatról, nem is a puszta felől jön a szabadulás, hanem Isten fog ítélni: egyiket megalázza, másikat fölmagasztalja. Mert pohár van az ÚR kezében, tele habzó, fűszeres borral. Ha tölt belőle, meg kell inni, még a seprőjét is le kell nyelni minden bűnösnek a földön.  Zsoltárok 75,7-9