foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Hirdetések

Nálunk még biztonságban bulizhatsz akár a reggeli órákig is
Társadalom
Nálunk még biztonságban bulizhatsz akár a reggeli órákig is

"Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a (budapesti) szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, [ ... ]

Tovább...
Lapot kérünk - Matematikai kompetenciákat fejlesztő játék
Társadalom
Lapot kérünk - Matematikai kompetenciákat fejlesztő játék


 

Matematikai fejlesztő játék került forgalomba Auth Andrea tanítónő által feltalált módszerből, a Pécsi Tudományegyetem segítségével, [ ... ]

Tovább...
Egy prostituált vallomása (nagyon kemény és tanulságos)
Társadalom
Egy prostituált vallomása (nagyon kemény és tanulságos)

M. Klaudia 17 évesen nehéz anyagi háttere miatt döntött úgy, hogy prostituáltként keresi meg a kenyerét. [ ... ]

Tovább...
Az eltűnt gyermekek nyomában
Társadalom
Az eltűnt gyermekek nyomában

Sinka Vivien eltűnt kiskorúak megkeresésére tette fel az életét. 2012 nyarán elindított internetes [ ... ]

Tovább...
Figyelem!
Társadalom
Figyelem!

Ide a társadalommal foglalkozó cikkek jönnek.
Az Eva777.com már régóta aktív a Világvége Magazinon [ ... ]

Tovább...
Alicia Keys: 23 mód arra, hogy megöljenek Amerikában, mert fekete vagy
Társadalom
Alicia Keys: 23 mód arra, hogy megöljenek Amerikában, mert fekete vagyAlicia Keys egy videót készített a barátaival a megkülönböztetés ellen.
Túl sok [ ... ]

Tovább...

Hirdetések

A világ remegve vár egy földönkívüli beavatkozásra.
Százmilliók hisznek az ufókban és abban, hogy egy intelligens lény fog beavatkozni az emberiség katasztrófákkal tarkított sorsába. Úgymond: gyermekek vagyunk, akik nem képesek irányítani saját egzisztenciájukat. Szóval van egy jó és egy rossz hírem a számotokra. A jó hír az, hogy az Űrlények már itt vannak (láthatatlanul). A rossz hír pedig az, hogy nincs semmi jó a jóhírben.Ezek a lények nagyon gonoszak, az emberiség elpusztítása a céljuk és ezt gyakorolják is. Ölik és pusztítják az emberiséget, minden másodpercben, szünet nélkül. Nincsenek senkire tekintettel, legyen az védtelen magzat, gyermek, fiatal lány, öreg ember. Nem is értem, hogy miért kell a gonoszság eredetét ennyire bizonygatnom. Elmész a Google képkeresőhöz és beütöd hogy "demon" vagy "evil". Ott vannak az orrod előtt. Ők is szeretik produkálni magukat és az elképzeléseiket.
Hogy mik az elképzeléseik? Minden, ami romlott és aljas. Gyerekek és felnőttek megrontása, megbecstelenítése, rémületben tartása, kínzása és elpusztítása. Itt zajlik az orrunk előtt az egész emberiség legyilkolása és azt mondod, hogy mese? A világban jelenleg divat lett a kisgyermekekkel való szex. 4-5 éves (kényszer)prostituáltak is vannak! Thaiföldön 30 dollárért árulják őket.
https://vimeo.com/29767336
A pedofiliát kezdik eltörölni minden országban, és generációk közötti közlekedésnek fogják hívni. És ez a szex még csak nem is emberek között lezajló esemény. Itt szellemi hatalmaságok élik ki aljas vágyaikat és törekvéseiket.

A Biblia is beszél hasonló dolgokról, amikor ezek a szellemi lények (bukott angyalok) a föld leányaival háltak és óriások születtek.
Utána jött az özönvíz. De mi van ma? Asszonyaitok ugyanúgy elkezdték a testi közösülést e lényekkel.A volt boszorkánykirálynőnek, Doreen Irvine-nek is állandó testi kapcsolata volt sátánnal.
http://www.youtube.com/watch?v=oOscERCaff8
A Sátán 5-ik menyasszonya szintén hasonló dolgokon esett át (21. perctől).

https://www.youtube.com/watch?v=ByK2btMkvxQ


Mi itt a megoldás? Jézus.
Ő azért jött, hogy lerombolja az ördög munkáit, a Biblia szerint. Legyőzte a szellemi hatalmasságokat és bátran mutogatta őket. Közszemlére tette őket. 3 napig volt a pokolban, legyőzte a halált és kiszabadította a szenteket.

Ez nem egy vallás, hanem valóság!
Ez nem a szakállas jézuska, aki vacsorázgat az apostolokkal és utána kimennek a mezőre liliomot szedni! Itt hatalmas harcokról van szó a mennyei szférákban. Te meg otthon kuksolsz és nem látsz ebből semmit. Pedig minden le van írva a Bibliában.

Ha nem lennének ezek az "Űrlények", akkor Jézusnak sem kellett volna meghalnia a kereszten. Minek? Értelmetlen lett volna, felesleges. Egyszerűen eljött volna és segített volna az embereken.

Neki meg kellett váltania az embereket az átokból, ami azért jött rájuk, mert hallgattak a fő "Űrlény" szavára:
... olyanok lésztek mint az Isten  1 Móz. 3:5
Ez az Űrlény beletaszította az emberiséget egy kilátástalanságba. Abba az állapotba, amiben ő is leledzik. És ezért jött el Jézus, hogy beleszülessen ebbe az állapotba, és magára vegye az összes ember adósságát.
Mert az Űrlény őt is el akarta kapni:
...mert jön a világ fejedelme: és én bennem nincsen semmije.  Ján. 14:30

Tehát az Űrlény le lett győzve.
...(Isten) feltámasztotta Őt (Jézust) a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben.
Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon (űrlényeken, vagyis bukott angyalok) és erőn és uraságon (űrlények szolgái, a démonok) és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is:

És mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte az egyház fejévé.  Efez. 1:20-22

Ha többet akarsz megtudni a mennyei háborúról, nézd meg ezt a filmet itt alul (Viszály a mennyben).

A magyar felirat bekapcsolandóÉs add át magad Jézusnak, mert az a lepel, ami a szemed előtt van, csak Krisztusban hullik le. És akkor meg fogod látni a körülötted lévő valós világot. Az emberek bealudtak, és eszközként szolgálnak e gonosz hatalmaknak. Hasonlít a Mátrixhoz. Melyik kapszulát választod?

 

Hát nem ez-é a bőjt, a mit én kedvelek: hogy megnyisd a gonoszságnak bilincseit, az igának köteleit megoldjad, és szabadon bocsásd az elnyomottakat, és hogy minden igát széttépjetek?    Izajás 58

 

Politika

Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Politika
Világvége prófécia - ami valósággá lett!

Egy 90 éves keresztény nő, aki Norvégiában, Valdres-ben lakott, 1968-ban kapott egy látást Istentől. Akkoriban az evangélista szolgálatban álló Emmanuel Minos-nak voltak pont azon a helyen alkalmai. Ő ott találkozott ezzel a hölggyel, aki elmondta neki mindazt, amit látott. Minos le is írta, de annyira hihetetlennek tartotta akkoriban mindezt, hogy elrakta a próféciát a fiókjába.
Most, mintegy 30 évvel később már látja, hogy itt az ideje megosztani ezt az üzenetet másokkal is. Ez a valdres-i testvérnő nagyon figyelem teljes, megbízható és hiteles keresztény volt, [ ... ]

Tovább...

Hol vannak a honatyák?

Politika
Hol vannak a honatyák?

Megdöbbenve hallottuk a hírt, hogy több ellenzéki párt a migránsok kötelező betelepítése mellett kardoskodik, igaz, az egyik közben visszalépett az eszeveszett ötlettől. A másik párt pedig azt hangoztatja, hogy ez egy eszköz arra, hogy keresztbe tegyenek a jelenlegi kormánynak. Tehát már nem is a migránsok megsegítése a fontos (pedig ez nagyon fontos lenne, mert sok közöttük az áldozat), se nem az EU-val való együttműködés, hanem akár az ördöggel is szövetkezve, de megbuktatni a kormányt. Az előző kormányt különben ugyanígy meg akarták buktatni, és az [ ... ]

Tovább...

Üzenet, csak neked

Politika
Üzenet, csak neked

Aki a Felségesnek rejtekében lakozik, a Mindenhatónak árnyékában nyugszik az. Én oltalmam, váram, Istenem ő benne bízom! Mert ő szabadít meg téged a madarásznak tőréből, a veszedelmes dögvésztől. Tollaival fedez be téged, és szárnyai alatt lesz oltalmad; pajzs és páncél az ő hűsége. Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstől, a repülő nyíltól nappal; A dögvésztől, a mely a homályban [ ... ]

Tovább...

Köszöntünk minden kedves látogatót!

Politika
Köszöntünk minden kedves látogatót!

Az ÉVA777 elkezdte újabb cikkek közzétételét.
A VVM Magazin már vagy 5-6 éve működik (most egy új verziót láthattok) és most is az a cél, hogy megértsük Isten hangját ebben a kaotikussá vált világban. Tehát megpróbálunk egy politikamentes portált létrehozni, ahol nem az ember fújja a felhangot, hanem Isten szemszögéből probáljuk meg látni az eseményeket.


 

Tovább...
Loading feeds...

Custom Logo Design

Okkultizmus, boszorkányság, jóslás, hamis gyógyítók
Világvége Magazin
Okkultizmus, boszorkányság, jóslás, hamis gyógyítók

A világ sóvárogva várja Isten fiait, de azok a gyülekezet falain belül hallelújáznak és ezt nem [ ... ]

Tovább...
Harc az égi szférákban
Világvége Magazin
Harc az égi szférákban

Egy férfi még az anyja méhében volt,
amikor szülei rituálék sorozatával Lucifernek ajánlották.

Még csak négy éves volt, amikor természetfölötti [ ... ]

Tovább...
Ana Mendez: Az egyház hatalma
Világvége Magazin
Ana Mendez: Az egyház hatalmaA cikk eleje kicsit tört magyarsággal van lefordítva, de ez később megjavul - beküldött anyag).
A világban [ ... ]

Tovább...
Űrlények érkeztek a földre?
Világvége Magazin
Űrlények érkeztek a földre?

A világ remegve vár egy földönkívüli beavatkozásra.
Százmilliók hisznek az ufókban és abban, hogy egy intelligens lény fog beavatkozni az emberiség [ ... ]

Tovább...
Katedrálisok
Világvége Magazin
Katedrálisok

Az emberi gőg székhelyei, az érzék templomai
Döbbenetes, hogy az ember mi mindent össze tud hozni, hogy Isten jelenlétébe [ ... ]

Tovább...
Most horgászunk vagy halászunk?
Világvége Magazin
Most horgászunk vagy halászunk?

Hogy mi változtatta meg gyökeresen a látásomat az evangelizációval kapcsolatban? Egy dokumentumfilm. A Csendes-óceánon körülkerítettek egy [ ... ]

Tovább...
Fémbibliai leletek
Világvége Magazin
Fémbibliai leletek

Fölbecsülhetetlen kincs: megerősítik a Biblia állításait?
Mintegy 70 darab, bankkártya nagyságú fémkönyv került elő.
Régészek [ ... ]

Tovább...
További VVM cikkek

Hirdetések